Pratite trendove? Upravo je objavljena boja 2018. godine!

Home / Blog / Pratite trendove? Upravo je objavljena boja 2018. godine!

Ako pratite trendove u poslu kao i u odjevanju, zanimati će vas kako je upravo objavljena boja za nerednu 2018. godinu. Radi se o nijansi ljubičaste, točnije PANTONE 18-3838 Ultra Violet. Inventivna i maštovita, boja duhovnjaka Ultra Violet osvjetljava put do onoga što tek dolazi!

boja 2018 godine
PANTONE 18-3838 Ultra Violet je boja 2018 godine


“PANTONE 18-3838 Ultra Violet dramatično provokativna i zamišljena kao ljubičasta sjena, prenosi originalnost, genijalnost i vizionarsko razmišljanje koje nas upućuje na budućnost”  navodi Lee Eiseman.

Boja 2018. godine

Kompleksna i kontemplativna, Ultra Violet, ljubičasta boja sugerira tajne svemira, intrigira ono što se nalazi ispred, i otkriva puno i izvan onoga gdje smo sada.Ogromno i neograničeno noćno nebo simbolično nastavlja poticati želju da nastavimo živjeti svijet izvan naše svakodnevne realnosti.

Ultra Violet. Boja je često povezana s praktičnom pozornošću, koja nudi više trenutaka onima koji traže utočište od današnjeg, previše stimuliranog svijeta. Korištenje ljubičaste tonirane rasvjete u meditacijskim prostorima i drugim mjestima okupljanja energizira zajednicu koju okuplja i nadahnjuju njihovu povezanost.

 Izvor: PANTONE