Letak – mi ćemo pomoći da vaš letak govori više od 1000 riječi u 2 sekunde

Home / Blog / Letak – mi ćemo pomoći da vaš letak govori više od 1000 riječi u 2 sekunde

Sa svih smo strana bombardirani različitim tiskanim materijalima.  U ponudi ima svega a najviše letaka i promotivnih kataloga velikih robnih lanaca koji žele privući i zadržati pažnju. Oni iza sebe imaju nerjetko vrlo moćan tim marketara i dizajnera koji osmišljavaju i oblikuju proizvode i provode kampanje. Najčešće letkom, jednostavnim komunikacijskim sredstvom utječu na izbore svojih kupaca. 

Letak je bez sumnje vrlo moćan marketinški alat

Letak
Imate 2 sekunde da zainteresirate kupca ili stvorite novog korisnika!

Mnoge tvrtke i obrti odabiru dizajn letka u svrhu svoje promidžbe. U današnje vrijeme oni su dostupni i nisu skupi u svojoj izradi.  Ako se konzultirate sa stručnjakom spoznati ćete da su zapravo dostupni i preporučivi svima.

Najefektniji su ako ih radi profesionalac, drugačije će vrlo često završiti u košu a vi zabilježiti još jedno neuspjelo oglašavanje. Takvi letci sigurno će privući puno veći interes.

Kako statistike govore, obzirom na zasićenost tržišta, kada plasirate svoj letak imate svega 2 sekunde da zainteresirate kupca ili stvorite novog korisnika.

To je važan razlog zašto povjeriti dizajn i izvedbu letka profesionalnom dizajneru u našoj agenciji.

Mi  ćemo pomoći da i vaš letak govori više od 1000 riječi

Prije svega definirati ćemo bitan sadržaj i njegovo smisleno oblikovanje. Definirati ćemo i osmisliti izvedbu a zatim ponuditi cijenu. Unaprijed ćete znati troškove ali i dobiti vrlo mjerljive povratne rezultate koji će izostati ukoliko to radi osoba koja nije profesionalac ili vi sami.

Letak – koju dimenziju i oblik odabrati?

Veličina i cijena letka ovisiti će o dimenziji ili obliku letka. Profesionalni dizajner pomoći će vam da privučete pažnju dizajnom i oblikom letka. Naime letci (papir) se mogu rezati i oblikovati. Oni nužno ne moraju biti četvrtastog oblika iz nekog A formata papira. Oni se mogu štancati(rezati) u potpuno nepravilne oblike, savijati, perforirati…

Odabir kvalitetnog otiska na kvalitetnom papiru – još jedan adut za uspjeh

Jeftini letak osim što može dobiti atraktivni izgled može biti otisnut kvalitetno i na kvalitetnom papiru. Naime papiri koji su dostupni po trgovinama, kopiraonama ili manjim print shopovima samo su 1% stvarne ponude papira, koji vam može ponuditi profesionalni dizajner, grafički tehnolog ili agencija, oni  koji poznaju tehnologiju tiska i papira.

Papiri mogu biti svih mogućih sastava, debljina, premaza, volumena.

Oni mogu čak izazvati različite doživljaje i na opip.

Sve je to jako bitno kada imate samo 2 sekunde za novog klijenta. Kombinacija je bezbroj a sve ostvarivo unutar vašeg budžeta.

Profesionalni dizajner će za vas izvući najbolje iz uloženog u letak

Profesionalac će uvelike olašati put i učiniti ga svrsishodnim nakon definiranja vašeg cilja, ciljane skupine, oblika letka, tehnoloških karakteristika i postupka.

Tako ćete i prije nego započnete cijeli proces znati koliko će vas što koštati i koje ćete rezultate imati, a ono što je najbitnije uz takav trud profesionalni tisak neće koštati više od onog što nudi najbolja kopiraona ili bolji kućni printer.

Zapamtite, ako je vrijeme novac vi imate svega dvije sekunde da bi postigli cilj ovim vidom oglašavanja!

U cijenu je uključen, jedinstveni dizajn prema vašoj potrebi, grafička priprema, tisak i dostava na vašu adresu.

 

Ispunite naš upit za ponudu tiska da biste dobili najbolju
ponudu za dizajn i tisak letka.

 

Želite li pročitati više o letku kako odličnom sredstvu oglašavanja (prednostima, kako mjeriti rezultate, kako distribuirati letke…), pročitajte i naš članak: Zašto su letci dobri za oglašavanje prodajnih akcija, koncerata, prezentacija i drugih evenata?

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save